رونمایی از کتاب قانون گذاری جمهوری اسلامی ایران در ترازوی حکمرانی خوب

به همت شهرداری سیرجان و موسسه صلح هوشمند مراسم رونمایی از کتاب "قانون گذاری جمهوری اسلامی ایران در ترازوی حکمرانی خوب" نوشته دکتر ابوافضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار شد

مهندس داود قاسمی نژاد شهردار سیرجان گفت: "چاپ این کتاب اتفاق بسیار خوبی است چرا که یکی از نقاط ضعف امروز ما قانون گذاری  است ."

شهردار سیرجان جعفرقلیخانی را حقوق دانی آگاه و صاحب نظر معرفی کرد و افزود: "مدیریت درست وی در دانشگاه آزاد اسلامی نشان از آگاهی کامل و تسلت ایشان به قانون است و می طلبد که شهرستان از خدمات ارزشمند دکتر جعفرقلیخانی استفاده بیش از پیش را ببرد ."

محمد رفیع صادقی مدیر موسسه  هوشمند صلح  نیز گفت: "حضور یک مدیر دانشگاهی به عنوان سفیر صلح اتفاق بسیار مبارکی است که در گذشته رخ داده و امروز پیوند کتاب با صلح را استارت زده ایم و این نیز ارزشمند است ."

صادقی عنوان کرد:  "کتاب آگاهی و استعداد را افزایش و دانش را به جامعه هدیه می دهد و بدون مطالعه توسعه اتفاق نخواهد داشت ."

رئیس موسسه صلح بیان کرد: "به زودی شاهد حضور دکتر جعفرقلیخانی در دادگاه لاهه خواهیم بود که برای شهرستان سیرجان و سیرجانی یک رخ داد مبارک خواهد بود ."

وی از دکتر جعفرقلیخانی خواست وکیل مدافع خشونت علیه زنان و کودکان آواره باشد.

سپس منصور عزیزی تاریخ نویس سیرجان اعلام کرد:" چاپ این کتاب یک الگوی مناسب برای جامعه است و هیچ جامعه ای به سلامت نمی رسد مگر در پرتوی قانون و معیار درست سعادت در هر سرزمین قانون است

می طلبد که کتاب را پاس بداریم و از کتاب های منتشر شده حمایت نماییم ."

در پایان دکتر جعفرقلیخانی گفت: "این کتاب ترکیبی از دانش حقوق و مدیریت است و حکمرانی خوب نیز از مباحث نوین مدیریتی می باشد ، که در این کتاب بر پارامترهای مشارکت، نظارت، حاکمیت قانون، شفافیت، کارایی و اثربخشی ،مسئولیت و پاسخگویی است

وی بیان کرد: "این پارامترها می توان در هر خانواده ،شهر ، روستا، و استان  و کشور اجرا شود ."

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان از توجه نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی به کتاب چاپ شده تقدیر و تشکر به عمل آورد.

گفتنی است کتاب " قانون گذاری جمهوری اسلامی ایران در ترازوی حکمرانی خوب " نوشته ی دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان توسط انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر و در دسترس علاقمندان قرار گرفت.

کتاب قانون گذاری 476صفحه و چهارفصل دارد که با تیراژ 2000نسخه با قیمت 150000ریال در کتاب فروشی پردیس واقع در  بلوار دانشگاه در دسترس عموم می باشد.