نقش دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی قابل انکار نیست

به مناسبت  هفته قوه ی قضائیه دکتر ابولفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با رئیس حوزه ی قضائی شهرستان سیرجان شهریار براهویی دیدار و گفتگو کرد .

دکتر ابولفضل جعفرقلیخانی ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: "لازم است یادی از شهید بهشتی و یاران باوفایش بکنیم."

وی خاطر نشان کرد: "دستگاه قضائی مهمترین دغدغه ی جامعه که امنیت است را تامین میکند  و عملکرد آن قابل انکار نیست."

جعفرقلیخانی بیان کرد: "دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان دارای 12هزار دانشجو و 110رشته در تمامی مقاطع می باشد که 9رشته ی  آن دکتری است."

رئیس دانشگاه آزاد واحد سیرجان سما را بهترین مدرسه در سطع شهرستان اعلام نمود و گفت: "از دست مثبت  آن در آینده بروز خواهد کرد."

دکترجعفرقلیخانی بیان داشت:  "دانشکده  معماری واحد سیرجان بزودی توسط ریاست عالی دانشگاه  افتتاح خواهد شد که نقطه عطفی در حوزه ی آموزشی عالی  شهرستان خواهد بود ."

جعفرقلیخانی بیان داشت: " دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان دومین دانشگاه آزاد استان از لحاظ داشتن تعداد دانشجو و فضاهای آموزشی است و طبق برنامه ریزی های انجام شده اتکا به شهریه کم می شود که اگر این اتفاق بیفتد فشار کمتری به خانواده ها تحمیل می شود."

شهریار براهوئی رئیس حوزه قوه قضائی سیرجان ضمن ابراز خرسندی از شرایط آموزشی عالی در شهرستان سیرجان گفت: "با توجه به اطلاعات داده شده شهرستان سیرجان یک شهر دانشگاهی است و نقش دانشگاهها در کاهش آسیب های اجتماعی انکار ناپذیر است و می طلبد که مسئولین شهرستان شرایط دانشگاهی را رسد نمایند و از دانشگاه ها در جهت  کم کردن معضلات اجتماعی کمک بگیرند"

براهویی شرایط دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان را بسیار  امیدوار کننده توصیف کرد و بیان داشت: "دانشگاهی با این تعداد رشته و دانشجو قابل توجه است و می تواند نقش افرینی خوبی داشته باشد  .:

رئیس حوزه قضائی شهرستان بیان کرد: "باید امکانات دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به همه مردم اطلاع رسانی شود ،چرا که از فضای کافی و شرایط مطلوبی برخورد دار است."

رئیس دادگستری سیرجان گفت: "از زمان قبول مسئولیت  اینجانب تعداد شعبه از 7 شعبه به 10شعبه افزایش پیدا کرده است.

براهوئی اعلام کرد پرونده های سنگین را شخصأ رسیدگی می کنم و کاملا اوضاع امنیتی شهر را رسد خواهم کرد."