تقسیر سوره حجرات ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان آغاز شد تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد

به گزارش خبرنگار آنا کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در مسجد امام جعفر صادق (ع) تفسیر سوره حجرات را با کلاس درس حجت الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی آغاز کردند .

در اولین جلسه تفسیر سوره حجرات حجت الاسلام حسینی گفت:"سوره حجرات بیشتر به مسائل پیامبر و جامعه اسلامی و شیوه ی ارتباط  نسبت به یکدیگر می باشد"

حسینی بیان کرد: " قصد داریم در این دوره بیشتر به سمت اخلاق اجتماعی که در این سوره به آن پرداخته شده بپردازیم و اخلاق اجتماعی یکی از مسائل امروز جهان نیز می باشد."

حجت الاسلام حسینی اهمیت تقوا و جایگاه انسان در نزد خدا خدا را یکی دیگر از محورهای مهم این سوره ی قرآن دانست.

تفسیر سوره حجرات طبق بخشنامه سازمان مرکزی و همزمان با واحدهای دانشگاه آزاد در واحد سیرجان نیز برگزار می شود که پس از پایان دوره توسط دفتر مطالعات آموزش نیروی انسانی دانشگاه به عنوان آشنایی با تفسیر سوره ی حجرات به مدت 32 ساعت برای شرکت کنندگان گواهی صادر خواهد شد.