حجت الاسلام قرائتی درسیرجان

به مناسبت اعیاد شعبانیه حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در مسجد امام جعفر صادق(ع) واحد سیرجان سخنرانی کرد.

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی گفت امروز یک بحث را در دانشگاه سیرجان برای دانستن جوانان  مطرح می نمایم که به نظر می رسد بحث مناسبی باشد چرا که مسئله ی به روز است برای جوانان

قرائتی بیان کرد در بحث دین اولین مساله این است که ما دین میخواهیم یا این که دین نمی خواهیم که در فرضیه ی اول باید دین را تعریف نماییم و تعریف دین یعنی فرهنگ پس نتیجه میگیریم که همه دین دارند حتی آنهایی که خدا پرست نیستند و اینجاست که فقط یک راه می ماند و آن هم دین دار بودن است پس نتیجه میگیرم باید دین داشته باشیم.

رئیس ستاد اقامه ی نماز کشور بیان  داشت در راههای پیروی از دین سه روش وجود دارد که یک روش خود انسان است، روش دوم پیروی از سایر انسان است و راه سوم پیروی از قرآن و اهل بیت است که درست ترین آن پیروی از قرآن  و اهل بیت می باشد.

قرائتی ضمن انتقاد از شرایط فعلی جوانان اعلام کرد جوانانی که برای بدست آوردن کار درس می خوانند اشتباه می کنند و عمر خود را به باد می دهند برای داشتن کار کسب مهارت لازم است .

حجت الاسلام قرائتی گذراندن عمر در راه غیر خدا را تباه کردن عمر دانست و گفت می طلبد که امروز افراد جامعه خود به فکر ساختن جامعه ی خود باشند و از مسئولان توقعی نداشته باشند چرا که آن دسته از مسئولان آنچه در توان داشته باشند انجام میدهند و آن دسته که توان ندارند هیچ.

ریاست ستاد اقامه نماز مهمترین راه کسب موفقیت را مطالعه اعلام کرد و خواستار مطالعه بیشتر جوانان شد.