دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به عنوان همراه فرهنگی شهرستان سیرجان تجلیل شد

همایش تبیین شاخص ها و راهکارهای فرهنگی اقتصاد مقاومتی در اقدام و عمل با محوریت دانشگاه آزاد و همکاری اداره ی فرهنگ و ارشاد شهرستان سیرجان برگزار شد.

امام جمعه ی شهرستان سیرجان سید محمود حسینی در این همایش عنوان کرد اگر اقتصاد شکوفا شود و رونق بگیرد در همه زمینه ها شاهد رشد و شکوفایی خواهیم بود.پس لازمه ی اقتصاد مقاومتی توجه جدی و عملی به تولید و کارآفرینی است.

امام جمعه سیرجان بیان کرد: "اقتصادی مقاومتی است که در شرایط سخت رشد و شکوفایی داشته باشد.در همین راستا وی خواستار رونق واحدهای کوچک و متوسط شد و از مسئولان خواست مصرف را مدیریت نمایند."

نماینده ولی فقیه در شهرستان سیرجان یکی دیگر از شاخص های اقتصادی مقاومتی را جلوگیری از اسراف دانست.

همچنین دکتر منصور مکی آبادی فرماندار شهرستان سیرجان گفت: "سیرجان قطب اقتصاد کشور است به دلیل داشتن معادن و پتانسیل های خوب."

وی یکی از راهکاری اقتصاد مقاومتی را استفاده از توان بخش خصوصی درجهت کارآفرینی عنوان کرد و از بازده ی کاری ادارات ابراز نگرانی کرد و اعلام کرد: "با توجه به اینکه ساعت کار مفید در ادارات کمتر از سه ساعت است نمی توان به شاخص های خوب اقتصادی دست یافت مگر با بالا بردن ساعت کار مفید در ادارات."

در پایان این مراسم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به عنوان یکی از حامیان فرهنگ شهرستان سیرجان تجلیل بعمل آمد.