سیرجان قهرمان مسابقات فوتسال اساتید و کارکنان دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمان

مسابقات فوتسال اساتید و کارکنان واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور 5تیم در مجتمع ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار شد.

عبدالله محمودآبادی مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با اعلام این خبر افزود: "در این دوره از مسابقات 5تیم حضور داشتند که به صورت دوره ای با یکدیگر به رقابت پرداختند و در پایان تیم سیرجان الف قهرمان شد و تیم های جیرفت و کرمان به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند همچنین تیم زرند نیز به عنوان تیم اخلاق این مسابقات معرفی شد. "

محمودآبادی گفت:"تیم سیرجان الف قهرمان این دوره از مسابقات از 17 اردیبهشت ماه در مسابقات فوتسال اساتید و کارکنان کشور که در واحد رامسر برگزار می گردد حضور پیدا خواهد کرد."

همچنین دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در مراسم اختتاحیه این مسابقات با تبریک ولادت امام علی(ع) گفت : "ورزشکاران در جوانمردی و هم در مردانگی باید به مولای متقیان اقتدا کنند."

دکتر جعفر قلیخانی ضمن تقدیر از برگزار کنندگان این مسابقات افزود: "امیدواریم میزبان شایسته ای بوده باشیم."

اسامی تیم سیرجان: اصغر حدیدی، حشمت الله اسدی، محمد رضا یوسفی، حافظ شاطری، محسن کرمی پور، مهدی یزدان خواه، محمد رضا بهشتی راد، مسعود بهشتی راد، محمد حسین نکویی، یعقوب یعقوبی نژاد، محمدصادق حاج محمدی

مربی:حکمت صالحی

سرپرست:مجید فنایی